Telefon:
Email:
Brand si identitate

Antreprenorii de succes s-au concentrat întotdeauna, pe bună dreptate, pe construirea renumelui companiilor lor. Unii antreprenori investesc în campanii de publicitate scumpe, în speranţa că acest gen de marketing străbate printre informațiile obişnuite, către potențialii cumpărători. Alții utilizează tactici de marketing  mai puțin costisitoare pentru a genera interes. Pentru aceștia din urmă, important este în general, internetul și, în special, site-urile de socializare Facebook şi Twitter care permit conectarea directă cu publicul lor, şi de asemenea construirea unor relaţii pe scară globală. Ca antreprenor care dorește să creeze un brand, încadrat în a doua categorie, a celor cu un buget relativ mic, aveţi nevoie să realizați câteva lucruri esențiale:

  1. Deveniţi un expert în ce faceți.
  2. Realizați un site cu numele dumneavoastră complet.
  3. Oferiți calitate.
  4. Generaţi brand awareness prin participarea în reţele sociale.

 

Construirea unei identități nu trebuie confundată cu încercarea de a îndruma potențialii clienți înspre alegerea dumneavoastră faţă de concurenţă, ci mai degrabă le oferă perspectiva că singurul care oferă o soluţie la problema lor sunteți dumneavoastră.

Obiectivele unui brand bine realizat includ:

  • Oferă un mesaj clar
  • Confirmă credibilitatea companiei dumneavoastră
  • Conectează publicul ţintă cu afacerea dumneavoastră din punct de vedere emotional
  • Motivează cumpărătorii
  • Întărește loialitatea clienților existenți

 

Costul acestui serviciu pleacă de la 500€ și variază în funcție de proiect. Pentru stabilirea unui preț estimativ, nu ezitați să ne contactați.

Share