Telefon:
Email:
Aplicatii web personalizate

Deși unii dintre dumneavoastră au nevoie de simple pagini web de prezentare, există însă numeroase alte posibilități de folosire a internetului și implicit, a site-urilor. Sistemele de management al conținutului specifice (de tip magazine online, cataloage online, anunțuri online, directoare web, reviste online, licitații online, facturare online, aplicații web industriale, etc.) oferite de firma noastră au ca prioritate înţelegerea și modelarea perfectă pentru afacerea dumneavoastră.

Fie ca aveți spre exemplu, nevoie de o aplicaţie de facturare online, sau pur și simplu doriți un CMS puternic customizat pentru anumite servicii, noi putem crea pentru dumneavoastră o aplicatie personalizată care să îndeplinească cerinţele specifice pe care le aveți. Lucrăm cu limbaje precum PHP, ASP sau JavaScript pentru a crea pentru dumneavoastră aplicația perfectă.

Costul acestui serviciu variază în funcție de proiect, cu o rată de aproximativ 20€/h de lucru. Pentru stabilirea unui preț estimativ, nu ezitați să ne contactați.

Share